8 dolog, amit tudni akartál az első intimwaxról

Horváth Angelika

Le merem fogadni, hogy ezek a kérdések biztosan felmerültek benned (ha már voltál intim waxingon), vagy éppen még ott mocorognak benned ezek a kérdések:

Fájni fog?

Hogyan kellene rá készülnöm?

Hova menjek? Hova kellene mennem?

Meddig fog tartani?

 

Nem vagy egyedül ezekkel a kételyekkel, de jó helyen jársz, körbejárjuk most, hogy mi az a 8 dolog, amit mindig is tudni akartál az első intimwaxról. 🙂

  1. Mi is az az intim wax? Mit jelent ez pontosan?
 

Annyit jelent, hogy az intim testrészeket szőrtelenítjük, azaz ezután teljesen csupasz leszel, képzeld, még az ánuszodat is megszabadítjuk a zavaró szálaktól, pihe-puha lesz a bőröd, olyan, amilyet eddig sosem tapasztaltál. Önbizalommal teli, magabiztos érzés, és érzékibb együttlétek a pároddal. 

 

  1. Hova menjek, kit válasszak?
 

Ma már a lehetőségeid végtelenek, nagyon sokan foglalkoznak már intim szőrtelenítéssel is. Ettől még nem biztos, hogy az a kellő óvatossággal, és biztonsággal végzi azt. Fontos szempontok a szőrtelenítésnél a higiénia, és a biztonságos technika. Nálam biztos kezekben leszel, az intim területekre szakosodtam, és a legkíméletesebb anyagokkal óvom bőrödet. Ez a kettős kombó vigyáz rád, és persze én. 🙂

 

  1. Tényleg nagyon fog fájni?
 

Meg lennél lepődve, hogy mennyire nem. Persze nem olyan pihentető, és élvezetes, mint egy svéd masszázs, és nem olyan fájdalommentes, mint a borotválkozás, de képzeld, simán beszélgetünk közben, és kellemesen tud telni ettől függetlenül a kezelés. A fejedben le merem fogadni, hogy egy kínzópad él, ahol kínzom a vendégeimet,  de nagyon kellemesen tudnak telni a kezelések, beszélgetünk, nevetgélünk. Az első alkalom lehet kellemetlenebb, de ahogy hónapról-hónapra jársz, egyre vékonyabb és puhább szálak fognak nőni, így a kezelés is egyre elviselhetőbb lesz.

 

  1. Mi fog történni, hogyan zajlik egy kezelés?
 

Miután megérkeztél átbeszéljük, hogy hogyan történik a kezelés, ha vannak kérdéseid átbeszéljük, aztán levetkőzöl, előkészítem a bőrödet, aztán neked semmi dolgod nem lesz, csak ellazulni, és lélegezni, ha van kedved beszélgetni beszélgetünk, ha nincs, azzal sincs semmi gond. J Ugye nem is hangzik olyan rosszul, igaz?

 

5. Hogyan készüljek?

 

A kezelés előtt lehetőleg 10 nappal már nehogy leborotváld! A hosszúság, és a szőrzet mennyisége minél több, annál tartósabb lesz a végeredmény. Az ideális szőrhosszúság kb. egy rizsszem hossza, eltávolíthatóak rövidebb szőrszálak is, de az a tapasztalat, hogy minél jobban ki van növesztve a szőrzet, annál jobb eredményt tudunk elérni.
Lehetőleg ne áztasd ki magad a fürdőkádban, gőzben, szaunában, sérülékennyé válik a bőröd.
Érdemes kényelmes, pamut alsóneműben jönnöd, hogy érzékeny bőröd a kezelés után ne érje irritáció.
Ne a wellness előttre időzítsd a waxingot, de hogy mit ne csinálj utána, azt kifejtem neked máshol.

 

  1. Meddig fog tartani a szőrtelenség?
 

Körülbelül két hét után kezdenek el újranőni a szőrszálaid, körülbelül addig tart a teljes szőrtelenség (szőrnövekedési fázisoktól függően).  3-4 hetente már jöhetsz újra szőrteleníteni, addigra újra elérik a szálak az ideális hosszt a kezeléshez.

  1. Vannak előnyei az intim szőrtelenségnek?
 

Természetesen. Nagyon sok érvet fel lehet sorolni, de a legjellemzőbb előnyök:, hogy tovább tart a szőrtelenség, mintha borotváltad volna.
A kezelések során elvékonyodnak, puhulnak a szőrszálaid, ettől alkalomról-alkalomra kevésbé lesznek kellemetlenek az alkalmak.
Nem lesz szúró, bökős érzés, hanem pihe-puha, komfortos, tiszta érzeted lesz.
Önbizalmat ad, és hetekig nem kell törődnöd a szőrtelenítéssel.
Kevesebb gyulladás, benövés.
Tovább is van, mondjam még?

  1. Mennyi ideig tart a kezelés?
 

Nőknek a sztenderd idő 45 perc, férfiaknak 1 óra maximum. Ettől természetesen lehet rövidebb időtartam is, de ez függ attól, hogy ki mennyi ideje jár már, milyen a vendég szőrzete, de maximum ezekkel az időkkel kell számolnod körülbelül.

Megosztanád másokkal is?

Hova küldhetem a kuponokat?