Szabályok nélkül csak a káosz uralkodik 😊

szalonetikett

Angelika BEAUTY & WAX etikett

Annak érdekében, hogy a jövőben minden a legnagyobb egyetértésben működhessen közöttünk, nagyon megköszönöm, hogy tiszteletben tartod és hozzájárulsz a nyugodt, minőségi munkavégzésemhez.

Szalonomban, mint oly sok helyen már bevezetésre került a készenléti díj, ami a 24 órán belüli lemondás esetén fizetendő. Az időpont lefoglalásával és a szolgáltatások igénybevételével automatikusan elfogadod ezen feltételeimet.

Szépségipari szakemberként minden nap emberekkel foglalkozom, és a jó emberi kapcsolatokhoz elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet és a bizalom.
Szerencsére legtöbbünk tisztában van az általános illemszabályokkal, ennek ellenére sajnos sokszor szembesültem már azzal, hogy nem minden vendég tartja tiszteletben az időmet és a megélhetésemet, pedig én minden kedves vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani. Mindig arra törekszem, hogy a vendégeimet időben tudjam fogadni a megbeszélt időpontban.

Ehhez kérem szépen a Te együttműködésed is!

IMG_9336 copy3
IMG_9336 copy3
 • Az ideális érkezés, az időpontod előtt 5 perccel, hogy kényelmesen még el tudj menni a mosdóba, ha szükséges, átvenni a cipődet és lepakolni. Kérlek, hogy ne gyere túl korán sem, hiszen akkor még az előző vendégem kezelése tart. Ha látod, hogy késni fogsz, kérlek szépen, hogy üzenetben értesíts! Ha késel, kellemetlen helyzetbe kerülhetek én is és az utánad érkező vendégeim is, ezért a késésed idejét sajnos kénytelen leszek levonni a számodra fenntartott időből, esetleg nem fogok tudni valamit megcsinálni azokból, amiket kértél. Nagyobb mértékű késés esetén esetleg új időpont megbeszélésére lesz szükséges. Ebben az esetben viszont sajnos kénytelen leszek a 100%-os készenléti díj kiegyenlítésére kérni téged.
 • A telefont csak ritkán tudom felvenni, az üzenetekre előbb tudok válaszolni, de mindig mindenkit visszahívok, amint lehetséges. Ha sürgős, kérlek szépen inkább küldj üzenetet, vagy foglalj online időpontot! Ezt itt mindig könnyedén megteheted: ITT!
 • A hétvége nálam is a családomé, nem dolgozom, de üzeneteket, e-maileket fogadok, és ebben a formában tudsz értesíteni az esetleges lemondásról, vagy ha valami közbejött és ez érinti a következő heti időpontunkat.
 • Fizetés készpénzzel, bankkártyával, és azonnali utalással lehetséges, csak olyan formában, ami azonnal megérkezik a számlámra.
 • Fenntartom a jogot magamnak, hogy megtagadhatom a szolgáltatást bárkitől, nem megfelelő magatartás, betegség, irreális elvárás, vagy egyéb okok miatt.
KÉSZENLÉTI DÍJ és LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
 • Ha valami miatt mégsem lesz megfelelő számodra a már lefoglalt időpont semmi gond, teljesen megértem, csak kérlek, hogy időben jelezd felém az elérhetőségeim bármelyikén! Tiszteljük meg kérlek egymást, és a vendégeimet is azzal, hogy megbecsüljük egymás idejét. Minden nem igénybe vett időpont nekem bevétel kiesés, egy másik vendégem pedig nem tud eljönni hozzám emiatt.
 • Időpontot módosíttatni, vagy lemondani a megbeszélt időpont előtt 24 órával van lehetőséged, teljesen díjmentesen, és minden probléma nélkül megköszönöm Neked, hiszen így nekem is lesz lehetőségem másnak időpontot biztosítani.
 • Nem a szalonban lakom, ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy ha pl. 10 órás kezdésre kértél időpontot és egy órával előbb szólsz nekem én már rég úton vagyok, és készülök arra, hogy Téged fogadjalak és akár további órákat kell üresen ülnöm. Megkérlek, hogy írj üzenetet akár reggel 6-kor is, így ha látom, nem indulok el otthonról.
 • Mivel a saját időmet szeretem ugyanúgy megbecsülni, ahogy a tiédet is, ezért a 24 órán belüli lemondás esetén az igénybe venni kívánt szolgáltatás 50%-át, mint készenléti díjat sajnos kénytelen leszek felszámolni, amit a következő személyes megjelenés alkalmával vagy előre utalással is rendezhetsz.
 • Kérlek szépen, hogy vigyázzunk egymásra és betegség esetén időben kérj új időpontot, amennyiben mégis betegen érkezel, megtagadhatom a szolgáltatás elvégzését és a készenléti díj kifizetésére foglak kérni Téged.
 • Karácsonyi időszakban (12.06.-12.23.-ig), ami mindenki számára a legforgalmasabb hónap az évben, és nagyon sokan szeretnének megszépülni erre a csodás ünnepre, kénytelen leszek a 24 órán belül történő lemondás esetén az igénybe venni kívánt szolgáltatás teljes árának megfizetésére kérni Téged, amit a következő személyes megjelenés alkalmával vagy előre utalással is rendezhetsz.
Megértésedet és együttműködésedet hálásan köszönöm!
Angi

Hova küldhetem a kuponokat?