Üdvözöllek az oldalamon!

Horváth Angelika

Szeretnék röviden bemutatkozni azoknak, akik még nem ismernek. Horváth Angelika vagyok, és már több, mint 5 éve dolgozom kozmetikusként.

Mindig vonzott a kozmetika világa, és nagyon boldog vagyok, hogy ráléptem erre az útra, végre azt csinálhatom, amit szeretek. 🙂 Pályafutásom a wax vonallal indult, ahol elsajátíthattam a női és a férfi szőrtelenítés teljes repertoárját, az intim szőrtelenítés az egyik fő profilom és erősségem.

Úgy érzem, fontos, hogy amit csinálok, azt csináljam jól, és maximalizmussal, profizmussal. Arra törekszem, hogy vendégeim maximálisan elégedettek legyenek, éppen ezért a legjobb márkákkal dolgozom, ezzel biztosítva elégedettségüket.

De nem csak szőrtelenítéssel foglalkozom, arckezelésekkel is várlak és a szempillalifting is megtalálható kezeléseim között.

A szőrtelenítést az olasz Italwax termékeivel végzem, az arckezeléseket a német Janssen termékekkel, és a szempillaliftinget a Best Lashes Pro termékeivel.

Szerettem volna az oldalamat úgy létrehozni, hogy minden fontos információt megtalálj, és hogy könnyedén online is tudj foglalni hozzám időpontot, és érdemes feliratkoznod a hírlevelemre, mert itt értesülhetsz mindig az aktuális akciókról, és érdekes témákról is olvashatsz.

Megosztanád másokkal is?

Hova küldhetem a kuponokat?