Miért az Italwax?
Miért jó ez neked?
Miért jó ez nekem?

Horváth Angelika

Annyi mindent szeretnék ezzel kapcsolatban elmondani, de untatni sem szeretnélek. Aki ismer, tudja, hogy ha valamit nagyon szeretek – és a munkámat nagyon szeretem-, akkor azt maximalizmussal, lelkesedéssel, és a legjobb anyagokkal végzem.

Lehet, nagyot fogok mondani, de én nagyon büszke vagyok arra, hogy ezzel az anyaggal dolgozom, azt gondolom, hogy a piacon egyedülálló termékpalettával rendelkezik minden igényt kielégítve.

Teljesen egyénre szabható egy kezelés, attól függően, hogy kinek milyen szőre van, férfi, vagy nő, érzékeny, vagy száraz a bőre, a waxolást hogyan viseli, na és hogy milyen területet szőrtelenítünk.

Ugye mennyi minden tényezőt veszünk figyelembe? Lehet nem is soroltam fel mindent, nagyon sok van. 🙂 És az a jó, hogy nem technikai malőrökkel küszöbölsz ki egy tényezőt, hanem a megfelelő wax kiválasztásával, és ez nagyon nem mindegy. 🙂

Tegyünk kicsit rendet, hogy lásd nagy vonalakban az Italwax rendszerét, mert igen, egy rendszerben dolgozunk, az előápolástól kezdve a waxoláson át. Nem mindegy, hogy melyik előápolót használod bizonyos waxoknál, és melyikkel fejezed be, és persze lehetnek egyedi tényezők is, mint az időjárás, évszak, értem itt ezalatt, hogy télen nem feltétlenül esik jól a mentolos, hűsítő utóápoló, de a fényvédős utóápoló viszont fontos lehet, a waxolás után, ha az adott területet éri nap a kezelés után. De a lényeg, hogy minden, amit használok, az Italwax terméke.

Nagyon nagy előnye az Italwaxnak, hogy teljesen egyénre tudok szabni egy kezelést, legyen az egy intim wax, vagy akár egy hát, vagy teljes front wax, mindig kérek a vendégeimtől visszajelzést, hogy milyennek tapasztalja az adott waxot. Ami nálad kevésbé kellemetlen, lehet, hogy másnak nem jön be, nincs két egyforma ember. Kezelés közben figyelek rád, és törekszem a legjobbat adni neked.

Úgy gondolom nem véletlen, hogy:
  • GMP (Good Manufacturing Practice) minősítése van a vállalatnak, azaz: A jó gyártási gyakorlat alkalmazása a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el leginkább. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye.
  • több, mint 100 féle termék és kiegészítő (14 féle film wax, és 23 féle patronos wax!)
  • 64 országban megtalálható világszerte
  • és több, mint 1700 regisztrált partner, akik az Italwaxot választották

 

Nos, ez ezért jó neked. 🙂

Nekem pedig mert könnyen, és eredményesen tudok vele dolgozni, hogy neked a legjobbat adhassam, hogy elégedetten távozz tőlem. Nekem tényleg élmény vele a munka, nem csak kíméletesen tudok vele dolgozni, de hatékonyan is, emiatt pedig kevesebb időt vesz igénybe a kezelés. Röviden ennyi az én részem.
Ezért válassz engem, ezért válaszd az Italwaxot.

Megosztanád másokkal is?

Vélemények

Feliratkozás hírlevélre

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket

Hova küldhetem a kuponokat?